Va multumim ca ati ales sa sprijiniti micile gospodarii si sa consumati local!

Ferma Harman este un proiect gospodaresc, care s-a nascut din dorinta de a avea pe masa produse cat mai naturale si proaspete.

Cum a inceput povestea noastra? In joaca, razand!
In anul 2010 am incropit o gospodarie in comuna Harman si ne-am retras din viata tumultoasa de la oras. Mica gospodarie avea la inceput doar cateva gainute si rate iar pe palma de pamant disponibila cultivam legumele necesare in gospodarie. Si tare gustoase mai erau ouale si carnea, ceapa si rosiile care ni se coceau abia in luna august, insa totul era produs de noi!

Am descoperit ca viata la tara e frumoasa dar grea. Din exterior pare boem si plin de vraja din copilarie in curtea bunicilor, insa meseria de taran nu o faci opt ore pe zi si ai plecat acasa lasand grijile in urma pana a doua zi. Meseria asta o faci vara-iarna, de sarbatori, noaptea; trebuie sa fi acolo, pasionat ca la inceput. Prin munca multa, pasiune si atentie totul s-a dezvoltat si am ajuns sa producem mai mult decat puteam consuma, iar atunci ne-am gandit sa dam si altora posibilitatea de a avea acces la produse de calitate si intotdeauna proaspete, fara amelioratori si potentiatori de gust, fara coloranti, hormoni de crestere sau antibiotice.

In ograda noastra gasiti capre, porci mangalita, gaini, rate, bibilici, prepelite caini si pisici. Toate sunt iubite si bine ingrijite. Iar bucuria de a ne putea creste copiii printre necuvantatoare este mare!
Nu suntem o ferma in adevaratul sens al cuvantului, nu crestem animale industrial, hrana pe care o dam animalelor o preparam noi in gospodaria proprie.

Am evoluat mult de la inceputuri si va putem asigura ca vom continua sa invatam si sa fim mai buni! Vom fi aici cu aceeasi pasiune si dedicare!

Cei care ne-au trecut pragul si ne-au cumparat produsele, au fost martorii unui lant scurt From Farm To Table. Intotdeauna produsele sunt proaspete si necesita programare.

Nu suntem specializati in livrare la domiciliu, pentru faptul ca in ograda noastra munceste doar familia, compusa din trei membrii, si trebuie sa acoperim o paleta larga de activitati de la hranire si pregatirea hranei pentru mai multe tipuri de animale, curatenie si bunastarea animalelor, plus fabricarea unor produse finite.

Totusi livram vineri intre 20-22 si le multumim clientilor care ne raspund la telefon la ore asa de tarzii. Unele livrari efectiv nu le putem realiza cu toate ca le-am avut in planificari. Dorinta si entuziasmul sunt mari, insa resursa umana este limitata. Plafonul minim pentru livrarea unei comenzi este 100 lei. Comenzile mai mici se ridica personal de la ferma.

In restul saptamanii ne ajuta daca veniti si va ridicati produsele de la poarta fermei, iar in limita timpului va primim sa interactionati cu animalele si sa vedeti cu ce ne ocupam. Cand nu putem sa va primim, nu ne-o luati in nume de rau, pe langa animale, avem si noi vieti personale si copii care au si ei necesitati educationale si parintesti.

Cand nu putem raspunde la telefon, scrieti pe whatsapp si vom reveni in cel mai scurt timp cu mesaj la solicitarea dumneavoastra.

In cazul in care produsele noastre va sunt pe plac, puteti da Like paginii noastre de FB, aici postam aproape zilnic despre activitatea noastra in ferma, produse si anunturi in cazuti exceptionale.

https://www.facebook.com/FermaHarman/

Programul pentru ridicarea comenzilor este

Luni-Vineri 10-11 17-18

Sambata 10-12

Tel/Whatsapp: 0721.737.050