Ferma HarmanFerma Harman este un proiect de tip gospodaresc, care s-a nascut din dorinta de a avea pe masa produse cat mai naturale si proaspete.

Cum a inceput povestea noastra?
In urma cu mai bine de 15 ani, parintii, proaspeti pensionari s-au retras din viata tumultoasa de la oras, in comuna Harman; si si-au incropit o mica gospodarie cu cateva gainute si rate. Si tare gustoase mai erau ouale si carnea produse de ei! Dupa cativa ani familia tanara (adica noi) am lasat joburile din corporatii si ne-am facut tarani. Am fost priviti cu neincredere si de parinti si de prieteni, care ne-au considerat inconstienti ca lasam servicii sigure in plina criza economica si cu un copil abia venit pe lume si ne apucam de agricultura si animale!

Am descoperit ca viata la tara e frumoasa dar grea. Din exterior pare boem si plin de vraja din copilarie in curtea bunicilor, insa meseria de taran nu o faci opt ore pe zi si ai plecat acasa lasand grijile in urma pana a doua zi. Meseria asta o faci vara-iarna, de sarbatori, noaptea; trebuie sa fii acolo, pasionat ca la inceput. Prin munca multa, pasiune si atentie totul s-a dezvoltat si am ajuns sa producem mai mult decat puteam consuma, iar atunci ne-am gandit sa dam si altora posibilitatea de a avea acces la produse de calitate si intotdeauna proaspete, fara amelioratori si potentiatori de gust, fara coloranti, hormoni de crestere sau antibiotice.

In ograda noastra gasiti capre, iepuri, gaini, rate, bibilici, prepelite caini si pisici. Toate sunt iubite si bine ingrijite. Iar bucuria de a ne putea creste copiii printre necuvantatoare este mare!
Nu suntem o ferma in adevaratul sens al cuvantului, nu crestem animale industrial, hrana pe care o dam animalelor o preparam noi in gospodaria proprie.
Produsele pe care vi le oferim sunt intotdeauna proaspete si le gasiti pe baza de programare sau abonamente 0721.737.050