Ferma_Harman_Caprite_01
Ferma_Harman_Caprite_02

Lapte de capra 1 litru

Pret (TVA inclus)
15,00 lei
Laptele de capră pe care il gasiti la noi este de cea mai buna calitate, este 100% natural, muls cu grija si fara aditional de apa. Nepasteurizat, neomogenizat, nestandardizat. Ambalat la sticla de sticla
not_available.gif
Laptele de capră pe care il gasiti la noi este de cea mai buna calitate, este 100% natural, muls cu grija si fara aditional de apa.

Caprele noastre sunt crescute si ingrijite in curtea proprie, aratnd o deosebita grija pentru hranirea si sanatatea animalelor. Ne putem lauda ca toate capritele noastre sunt iubite ca si cand ar fi copilasii nostri. Lucerna si fanul cu care sunt hranite ni-l producem pe terenul propriu, sol care a fost imbunatatit cu gunoi de grajd.

Animalele beneficiază întotdeanuna de hrană proaspătă şi atent selectată. Nu lucram industrial, nu folosim în alimentaţia animalelor hormoni de creştere forţată, antibiotici sau fungicide.

Produsul se prezinta ambalat la 1 litru, sticla de sticla

Calitatile extraordinare ale laptelui de capra:

In mai multe zone ale Terrei, mamele prefera sa isi hraneasca bebelusii cu ajutorul laptelui de capra. Acest lucru se petrece ca urmare a faptului ca acesta este mai usor de digerat si are parte de un potential alergenic mai scazut. Potrivit opiniei expertilor in domeniul nutritional, laptele de capra e mai gras decat cel de vaca.
De pilda, circa 230 ml de lapte de capra contin aproape 10 g de grasimi, fata de cele 8-9 g din laptele de vaca. Laptele de capra nu contine aglutinina, iar medicii sustin ca asta inseamna ca moleculele de grasime din compozitia lui nu se lipesc unele de altele, asa ca acesta este mai digerabil pentru cdei mici.
In plus, o alta diferenta dintre ele este aceea ca laptele de capra contine un nivel mai ridicat de acid linoleic si arachnodonic sau acizii grasi Omega-6, dar si mai multi acizi grasi cu lant scurt si mediu.
Acestia au capacitatea de a se digera mai lejer de catre enzimele intestinale, iar bebelusul va avea parte de mai multa energie. Nutritionistii sustin ca proteinele din lapte se coaguleaza sub actiunea acizilor din stomac.
In cazul laptelui de capra, cheagul care se formeaza este mai moale, iar proteinele respective sunt digerate mai usor. In plus, laptele de capra este recomandat bebelusilor care au tendinta de a regurgita mancarea, mai ales ca acesta detine un risc mai scazut de a declansa alergii alimentare.
Medicii sunt de parere ca aceste alergii pot fi declansate de niste proteine mai speciale, caseina alpha-S1 si beta-lactoglobulina. In cazul laptelui de capra, cu toate ca beta-lactoglobulina este asemanatoare cu cea a laptelui de vaca, substanta denumita caseina este prezenta in cantitati infime si se aseamana foarte mult cu cea din laptele matern.
Desi nu exista inca cercetari care sa indice faptul ca laptele de capra e mai putin alergenic, trebuie sa stiti ca foarte multe mame au sustinut ca micutii lor il tolereaza mai bine decat pe cel de vaca.

http://www.copii.corpul-uman.com/2014/11/calitatile-extraordinare-ale-laptelui-de-capra.html
not_available.gif
Distribuie pe:


Comentarii

Există încă recenzii pentru acest produs.